2

Team

Jules van Gaalen

Jules van Gaalen MRICS RM

Totdat hij in oktober 2013 met Eminent Real Estate startte, was Jules als Director Capital Markets bij Colliers International verantwoordelijk voor de afdeling beleggingen in Nederland vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam. Daarvoor was hij als Managing Partner verantwoordelijk voor de vestiging in Eindhoven.

Voor de overstap naar RSP/Van Boxtel & Partners Makelaars / Colliers International in 2003, was hij onder andere werkzaam als makelaar/taxateur bij Clercx Liebau Bedrijfshuisvesting en Van Boxtel & Partners Makelaars, nadat hij zijn carrière in 1995 als assistent-makelaar startte bij Van Engelen Bedrijfsmakelaars in Eindhoven.

Jules van Gaalen studeerde Management, Economie & Recht aan de Fontys Hogescholen in Eindhoven met als specialisatie Vastgoed & Makelaardij. In 2001 werd hij beëdigd als (register) makelaar/taxateur. Daarnaast studeerde hij in 2002 af aan de Fontys Hogescholen/NOVAM (Nederlandse Opleiding voor Vastgoedmanagement). Jules is eind 2013 toegetreden tot The Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) als Professional Member.